ABOUT US/OM OS

Glara ApS CVR 40128409, blev grundlagt i 2018, for i fremtiden at kunne importere og eksportere natursten af højeste kvalitet, mellem Danmark og vores internationale partnere. Vi har siden og de seneste 3 år, derfor har æren af at samarbejde med en lang række virksomheder, der har givet os muligheden for at præsenterer vores højkvalitetsprodukter på det danske markede.

Vores mission er at præsentere et helt nyt og højkvalitetsprodukt, der fremstår unikt i hele verden – vi sikre at vores kunder har muligheden for at skille sig ud! Derfor arbejder vi også kun med de bedste natursten på det internationale marked – Glarastone.

Vi prioriterer højt, at vores kunder her i Danmark, får adgang til det absolut bedste produkt til en rigtig god pris, og vi er ikke i tvivl om at Glara med Glarastone kan levere netop dette. Det er det perfekte match af kvalitet og pris.

I dag samarbejder vi allerede med over 200 udvalgte stenbrud ude i verden, hvorfra vi importerer forskellige typer af natursten fra lande som Grækenland Ægypten, Portugal, Spanien, Italien, Tyrkiet, Iran, Israel, Kina.

Vi er i konstant kontakt med vores leverandører, og besøger dem gerne ofte – primært for at udpege de smukkeste natursten, med de farver som er aktuelle i Skandinavien, så de matcher dig som kunde, men også for at være med til at sikre og udvikle forskellige finishes på de enkelte sten, så de bevarer den høje kvalitet og deres unikke look, og mindst lige så vigtigt – at vores leverandører lever op til de aftaler som er gældende i forhold til arbejdsforhold, børnearbejde osv.

Alle vores leverandører har underskrevet Code of Conduct.

Hos Glara Stone ApShar vi valgt at have fokus på de stentyper, som vi mener giver de største og bedste oplevelser. Dels på det visuelle, men også på komforten.

Til indvendig brug arbejder vi primært med Travertin – Marmor – Natur skifer samt Limestone/kalksten.

Til udvendig brug arbejder vi med Travertin – Natur skifer – Sandsten og Granit.

Viden og service
Hos Glara Stone ApS er service og viden en ganske naturlig del af forretningen. Vi er klar over, at natursten for mange danskere er noget helt nyt. Derfor er det ekstra vigtigt for os at informere dig som kunde, så du føler dig tryg gennem hele processen – både før, under og efter købet. Derved sikrer vi os, at naturstenene får den berettigelse de fortjener, samtidig med at kunden får den oplevelse som en natursten helt naturligt byder på.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi som medarbejdere hos Glara Stone ApS elsker og værner om natursten samt de oplevelser, der ifølge os – helt naturligt følger med når man anvender disse i byggeriet. Derfor kan vi også gøre den forskel, der bør og skal være, når man handler med højkvalitetsprodukter som vi gør hos Glara Stone ApS.

We are driven by values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Line high touch client we need to have a Come to Jesus meeting with Phil about his attitude, so where the.

Super Efficient

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Deeply Committed

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Highly Skilled

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Azad Kamalifar

Import Manager

Phone: + 45 3131 6692

a.kamalifar@glarastone.com

Omid Mehran